Licht- en gevelreclame: waarom dit een goede zakelijke investering is

Als bedrijf is het van groot belang een goede naamsbekendheid te krijgen bij de klanten. In een ideale situatie gaan klanten dan een product dat door jouw bedrijf wordt geproduceerd bij jou kopen. Naamsbekendheid houdt dus rechtstreeks verband met je omzet. Bedrijven die werk willen maken van hun naamsbekendheid kunnen dat met veel succes doen door gebruik te maken van licht- en gevelreclame. Door middel van deze vorm van reclame wordt de locatie van je bedrijf onlosmakelijk gekoppeld aan je bedrijfsnaam. Vooral als er veel verkeer langs je pand komt is licht- en gevelreclame ontzettend belangrijk.

Wat is een goede gevelreclame?

Door middel van een goede gevelreclame weet een passant in één oogopslag met welk bedrijf hij te maken heeft. Een kenmerk van gevelreclame is derhalve, dat het nauwelijks tijd kost om de boodschap te lezen. Als je bedrijf een kenmerkend logo heeft, kan dat worden opgenomen in de gevelreclame. Hoe je de reclameboodschap, de vorm, de afmetingen en de kleuren van de gevelreclame het beste kunt samenstellen kan worden overlegd met de specialisten van Martini Reclamemakers. Zij zijn zeer ervaren en geven goede adviezen. Uiteraard kunnen zij ook de volledige gevelreclame voor je bedrijf plaatsen.

Lichtreclame

Gevelreclame is vaak lichtreclame. Dat betekent dat er gebruik wordt gemaakt van een doos, waar verlichting in zit. Het licht schijnt door de wand van de doos en verlicht bovendien de letters van de reclame. Je ziet dus een grote gekleurde doos met verlichte letters. Gevelreclame is altijd gebonden aan een pand. Lichtreclame kan op meer plaatsen worden gebruikt. Er bestaan lichtzuilen, die in veel gevallen verplaatsbaar zijn. Een lichtzuil kan van binnenuit worden verlicht, maar er zijn ook lichtzuilen die door middel van grote spots worden verlicht. Ontdek hier de beste mogelijkheden voor lichtreclame Groningen voor jouw bedrijf. 

Commercieel interessant

Licht- en gevelreclame is commercieel voor bedrijven een interessante optie. Door gebruik te maken van specialisten in dit type reclame zal je bedrijfspand enorm opvallen tussen de omringende panden. Lichtreclame heeft als voordeel dat je reclameboodschap 24/7 zichtbaar is, want de boodschap is overdag en in het donker goed te lezen. Gevel- en lichtreclame gaat jarenlang mee en kan er voor zorgen dat je bedrijfspand een landmark in de buurt wordt.

Geef een reactie